• Fysiotherapeuten van Fysiotherapie manuele therapie Anrhem

Patiëntenreacties

Heer J.v.A., 26 jaar, knieklachten
De behandeling bij Rosemarijn heb ik als erg goed ervaren. Zowel haar kennis over knieklachten de behandeling van mijn klachten als de omgang met mensen. De laatste keer heb ik mijn complimenten al tegen haar persoonlijk gezegd maar wil dit ook nog in het algemeen bij jullie neerleggen. Echt top.

Mevrouw M.B., 50 jaar, dwarslaesie
Het is prettig, dat er qua toegankelijkheid, ruimte en inrichting rekening wordt gehouden met mindervalide patiënten. Ook de sfeer is prettig, zowel tussen de therapeuten onderling als naar de patiënten toe. De behandeling gebeurt deskundig en wordt in samenspraak met de patiënt afgestemd op de bestaande klachten, waardoor een optimaal resultaat wordt bereikt.

Mevrouw K.K., 25 jaar, balletdanseres, fascitis plantaris
Hello Fysio Bouten-team! Hereby I would like to thank you so much for your support you have given me during the treatment of my foot. I always felt in good hands, actually you have magic hands! I could learn a lot about my body and how I can take care of it in the future. 
Hartelijke dank and take care!
De tevreden patient K.

Mevrouw P.B., 37 jaar, bekkenklachten
Naar aanleiding van de bekkenbodemtherapie die ik nu enkele weken volg wil ik graag als volgt reageren. Ik volg de bekkenbodemtherapie vanwege rugklachten en lichte incontinentieklachten op advies van gyneacoloog en huisarts. Ik ben heel tevreden over de resultaten maar ook vooral over de kennis die ik opdoe over mijn eigen lichaam. De therapeut luistert goed en informeert uitvoerig van tevoren en tijdens de training. Ik ben naar aanleiding van de therapie toch weer rustig met sporten en bewegen begonnen en voel mij er heel goed bij. Ik kan de bekkenbodemtherapie aan alle vrouwen aanraden!

Mevrouw J.P.D., 75 jaar, gegeneraliseerde klachten bewegingsapparaat
OEFENING BAART KUNST.Na het wegnemen van de oorzaak [na 70 jaar] van ernstige stijfheid in pezen en spieren kwam ik bij de fysiopraktijk BOUTEN terecht.  Wat zijn de klachten: au, au mijn been m’n teen m’n rug m,n hoofd mijn nek mijn schouders. Zo en waar hebt u de meeste pijn? Dan beginnen we daar! Onderdeel voor onderdeel plus [buiten gewoon belangrijk thuis de opgegeven oefeningen dagelijks herhalen] heeft ertoe geleid dat m’n spieren me weer de kans geven te bewegen in de natuur en kunstzinnig bezig te zijn. Dat alles dankzij de inzet van deze gepassioneerde fysiotherapeuten. Dank je wel, J.P.D.

Mevrouw G.K., 31 jaar, bekkenklachten
Ik werd doorverwezen naar deze praktijk voor bekkenklachten tijdens mijn zwangerschap. Ik ben echt geweldig geholpen door mevrouw Nijkamp. Er werd van alles duidelijk wat nou eigenlijk de redenen konden zijn en de oefeningen om het te verhelpen hielpen echt goed. ( wat ik niet had verwacht aangezien ik nog nooit fysiobehandelingen heb gehad ) Ik kon vanwege mijn verzekering en budget niet vaker dan 1x in de week komen anders zou het effect waarschijnlijk nog beter zijn geweest! Wat ik ook heel fijn vond aan mevrouw Nijkamp was het sociale gedeelte. Haar interesse en medeleving was oprecht en heeft mij ook met meer dan alleen mijn bekkenklachten geholpen. Ja ik ben een tevreden zwangere klant.

De heer J.P., 81 jaar, nekklachten
Een keer in de 6 weken een behandeling van mijn nek- en schouderklachten, aangevuld met trouw dagelijks oefenen, leveren een belangrijke bijdrage aan het behoud van mijn mobiliteit.

Mevrouw A.d.S., 37 jaar, knieklachten
Een aantal maanden geleden ben ik in behandeling gekomen bij Rosemarijn voor mijn onderrug en knie. Ik ervaar het tot op heden als een duidelijke, betrokken en fijne behandeling. Aangezien bewegen mijn werk is, is een snelle evenwichtige vooruitgang erg belangrijk en bij Bouten krijg ik de juiste aanwijzingen waardoor ik correct en goed mijn werk kan uitvoeren.

Fysiotherapie Manuele Therapie Bouten

Van Lawick van Pabststraat 122
6814 HA Arnhem

T + 31 26 4430154
administratie@fysiobouten.nl
W www.fysiobouten.nl

Secretaresse aanwezig: 
maandag t/m woensdag van 8.00 tot 16.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

check1